Unde gasiti cele mai bune oferte de Black Friday

Unde gasiti cele mai bune oferte de Black Friday

Din ce in ce mai multe magazine online se alatura Black Friday cu reduceri uluitoare care atrag atentia a mii de consumatori din tara noastra. Cu toate acestea, este fundamental, mai ales in astfel de zile – cand intreprinderile se joaca cu publicitatea si anunta reduceri mari – ca consumatorii sa compare preturile pentru a se asigura ca sunt cele mai competitive preturi.

Sunt ramase cateva zile pentru Black Friday, o data marcata cu rosu in calendar de catre toti iubitorii de cumparaturi, in care tot mai multe magazine ofera reduceri mari pentru toate produsele lor.

Potrivit datelor analizate, cautarile pentru produse au crescut pana la 130% in ultima editie a Black Friday.

Unde gasiti cele mai bune oferte de Black Friday

Dupa cum am vazut, tot mai multe magazine se alatura acestei zile. Desi soiul de produse a crescut, tehnologia continua sa fie dominanta, astfel incat exista numeroase magazine universitare care se alatura acestei initiative. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, faptului ca preturile acestor articole sunt mai mari, astfel incat reducerile sa compenseze mai mult.

Pentru a va oferi o idee si pentru a va pregati pentru vinerea neagra, vom examina cateva oferte de la marile lanturi:

Aliexpress este unul dintre magazinele universitare care a participat in aceasta zi timp de trei ani, oferind trei zile de vanzari de pana la 70%.

FNAC a anulat anul trecut TVA pentru produsele tehnologice si a avut oferte excelente pentru jocuri si accesorii video.

Ebay anul trecut a oferit preturi mai mici la marile branduri, cum ar fi Samsung, Apple sau Sony.

Media Markt a oferit reduceri mari pentru cinci zile cu oferte la televizoare, telefoane mobile, calculatoare, etc.

Amazon, castigatorul prin excelenta, a oferit anul trecut peste 10.000 de produse. El ofera, de obicei, o lista a produselor care vor fi reduse, deci ar trebui sa verificati, pe masura ce se apropie data. Pe pinkgirl.ro gasesti mai multe subiecte interesante despre moda, oferte, reduceri, frumusete, etc.

reduceri black friday

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *